Brief Els Dommerholt

Beste mensen,

In juni 2020 zou ik, na ruim 35 jaar werk in het Acupunctuur Centrum Apeldoorn, met pensioen gaan.

Covid-19 heeft gemaakt dat ik dat plan wat vervroegd uitvoer. Werken met alle noodzakelijke voorzorgsmaatregelen past niet erg bij mij en tegen de tijd dat ik er een beetje aan gewend zou zijn geraakt zou ik alsnog met pensioen gaan. Daarbij zou het betekenen dat mijn man en ik dan niet meer voor ons kleinkind kunnen zorgen. (Na stoppen eerst weer in quarantaine etc.)

Momenteel passen we veel op, tot onze grote vreugde, waardoor onze zoon en schoondochter hun werk vanuit huis goed kunnen doen, zonder oppas gaf dat stress.

Het is wel wat plots, dat spijt me. Ik wil je/u allen bedanken voor het vertrouwen dat ik al die jaren ondervond, waardoor ik mijn werk met veel plezier en dankbaarheid kon uitoefenen. Ik ga dit werk, alle mensen, alle verhalen, alle zorg, natuurlijk ontzettend missen, maar ik kijk ook uit naar meer ontspanning en het plezier, nu al, van de tijd voor andere dingen.

Mijn collega’s Karin van Teylingen en Maaike Averink zullen de behandelingen graag voortzetten. Zij  kunnen de gegevens van mijn behandelingen inkijken als u/je ze daar toestemming voor geeft.

Ik wens je/u allen heel veel goeds, met hartelijke groet,

Els Dommerholt